Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Tablet UI concept - Lock Screen


Ένα concept που ολοκλήρωσα μέσα στην εβδομάδα και αφορά την μορφή της lock screen  σε ένα υποτιθέμενο tablet. Η μορφή βασίστηκε σε διάφορες ιδέες που είχα τον τελευταίο καιρό σχετικά με το πως θα επιθυμούσα το UI ενός tablet.

Όλα έχουν γίνει με την χρήση του Photoshop, ενώ για χάρη ταχύτητας έχω χρησιμοποιήσει για τα εικονίδια έτοιμα γραφικά από το iconfinder.com. Παρακάτω θα βρείτε ένα video με μια παρουσίαση των βασικών στοιχείων που έχω ετοιμάσει μέχρι τώρα. Για τις ανάγκες του video, αλλά και για καλύτερη κατανόηση των όσων έχω σκεφτεί έχω δημιουργήσει και ένα interactive demo σε flash (με περιορισμένες προφανώς δυνατότητες) που θα βρείτε εδώ

 

Αργότερα θα σχεδιάσω και πως φαντάζομαι το κεντρικό μενού, αλλά και κάποιες ακόμα λειτουργίες και αντίστοιχα θα υπάρξουν εικόνες, video και interactive demos...

2 σχόλια:

Thanos είπε...

Εκπληκτικο! Μου θυμιζει, βεβαια, λιγο windows phone και metro user interface! Παρολαυτα συνεχισε το concept, φαινεται πολυ καλο!!

primitive|art είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, η αλήθεια είναι πως είμαι μεγάλος φαν του MetroUI και έχω επηρεαστεί έντονα από την φιλοσοφία του.