Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Virta Intro Image


Στις 9 Οκτωβρίου, το Virta παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό και όπως συμβαίνει με κάθε τι νέο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν απορίες στους χρήστες σχετικά με τις λειτουργίες αλλά και την χρήση του.

Εμείς για να καθοδήγησουμε αλλά και να ενημερώσουμε τον χρήστη σχετικά με τις λειτουργίες του Virta, δημιουργήσαμε μια εικόνα που χρησιμοποιείται ως intro όταν ο χρήστης επισκέπτεται την υπηρεσία.

Η εικόνα αυτή ενημερώνει τον χρήστη για το τι μπορεί να κάνει μέσω της υπηρεσίας αλλά και του δίνει δυνατότητα να παρακολουθήσει το video με την παρουσίαση του Virta, ώστε να έχει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Φυσικά γνωρίζοντας πως η εμφάνιση οποιουδήποτε intro διακόπτει την φυσική ροή μιας σελίδας και κουράζει, επιλέξαμε η εικόνα να εμφανίζεται μόνο στους επισκέπτες (όσοι δεν είναι συνδεδεμένοι) ενώ επιπλέον προσφέρουμε στον χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει να μην ξανά εμφανιστεί το μήνυμα. 

Τέλος, αν κάποιος χρήστης επιθυμεί οποιαδήποτε στιγμή να ξανά δει αυτό το βοηθητικό μήνυμα, του δίνεται η δυνατότητα μέσα από το πάτημα ενός ειδικού πλήκτρου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: